<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-40130070-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script>

За нас

Pen-bg.com е специализиран уебсайт за пишещи средства (химикалки, писалки, моливи, ролери) на някои от най-известните производители.

Ние предлагаме най-големия избор от луксозни, качествени и практични продукти и стоки. Ние ще Ви помогнем да изберете подходящият за вас продукт, който отговаря на вашите очаквания за цена и качество.

Pen-bg.com е със седалище гр. София и обслужва клиенти от всички части на България, посредством куриерски услуги.

Екипът на Pen-bg.com работи директно с производителите или директните вносители на всички продукти и стоки предлагани в електронния ни магазин. Всички те са с оригинален сертификат за произход.

Всички стоки се доставят в оригинална фабрично запечатана опаковка, освен ако клиентът не желае даден продукт да се изпита предварително от доставчика. В електронния ни магазин не се предлагат стоки, за които не е осигурен фирмен гаранционен и след гаранционен сервиз в България.

Всички цени са крайни с ДДС
Pen-bg.com © 2019